top of page

Over Tim & Coaching

In 2012 heb ik mijn eerste coachopleiding afgerond. Ik ben me sindsdien blijven verdiepen in diverse coachmethodes en heb mij gespecialiseerd in de begeleiding bij stress, overspannenheid, burn-out & re-integratie. Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodes en materialen en ben geregistreerd coach bij de vereniging van erkende stress- en burn-out coaches VESB. 

Over Tim & Mediation

In de praktijk ben ik veel betrokken geweest bij het oplossen van allerlei lastige kwesties. Na mijn studie bedrijfskunde en vanuit mijn rol als manager en coach, ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in het efficiënt omgaan met dergelijke problematiek. Ik heb hiervoor onder andere specialisaties gevolgd in legal mediation, arbeidsmediation, zakelijke mediation en buurtbemiddeling en ik volg regelmatig diverse trainingen om mijn kennis en vaardigheden op het juiste niveau te houden.

Samenwerkingen

Ik werk voor en samen met diverse partners waaronder Healthy Crew, PCmediation, Bergs Advocatuur & Mediation  en B&M [buurtbemiddeling Haaglanden]. Daarnaast beschik ik over een sterk netwerk met gekwalificeerde mediators, advocaten, coaches en bedrijfsadviseurs.

Tim Ligtvoet
MfN_Registermediator_ZW_PNG_150dpi.png
bottom of page