Over Tim

In de praktijk ben ik veel betrokken (geweest) bij het oplossen van allerlei lastige kwesties. Na mijn studie bedrijfskunde en vanuit mijn rol als manager en coach, ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in het efficiënt omgaan met dergelijke problematiek. Ik heb hiervoor onder andere specialisaties gevolgd in legal mediation, arbeidsmediation, zakelijke mediation en buurtbemiddeling en ik volg regelmatig diverse trainingen om mijn kennis en vaardigheden op het juiste niveau te houden.

Mijn ervaringen uit het bedrijfsleven, mijn talent in constructieve gespreksvoering en mijn expertise op het gebied van conflicthantering vallen samen in de dienstverlening bemiddeling en mediation. 

Samenwerkingen

Ik werk voor en samen met diverse partners waaronder S&S social mediation [een initiatief van Schonewille & Schonewille Legal mediation], MediationMessenger [een landelijke collectief van arbeids- en zakekelijke mediators]B&M [buurtbemiddeling Haaglanden] en PCmediation. Daarnaast beschik ik over een sterk netwerk met gekwalificeerde mediators, advocaten, coaches en bedrijfsadviseurs.

MfN_Registermediator_ZW_PNG_150dpi.png

TimBetween | Tim Ligtvoet | tel. +31(0)6-46151154 | info@timbetween.nl | Kvk nr: 73895164 | Privacy statement